Seppä Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Tulospalvelu

Tulospalvelu

Alla ohjeistus tulospalvelun käyttöön vaihe vaiheelta. Tulospalvelua ylläpidetään statbeat.com sivuston kautta, liigamme tilastoinnin statbeat näkymän löydät myös liigamme etusivulta tai tämän sivun ensimmäisestä osiosta. Tuloksen voi syöttää joukkueen yhteyshenkilö tai joku muu henkilö, joka on lisätty joukkueen pelaajalistaan manageriksi tai kenelle on annettu seppä liigan yleiset statbeat tunnukset. Yhteyshenkilöitä voi olla joukkueella useampiakin, joukkueen admin voi lisätä rekisteröityneitä statbeat käyttäjiä listalle. Vain kotijoukkueeksi merkitty joukkue voi syöttää ottelun lopputuloksen, joukkueen pelaajien pisteet pystyy merkitsemään kaikki oman joukkueen admin statuksella olevat jäsenet. Pelaajien pisteiden kerääminen on joukkueille vapaaehtoista.

1. Mene osoitteeseen ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy statbeat sivustolle: https://statbeat.com

2. Seppä Liigan tulospalvelun löydät statbeatista: https://statbeat.com/seppa-liiga/

3. Valitse sarja jossa kyseinen joukkueesi pelaa:

Klikkaa vihreästä sarakkeesta avataksesi joukkueesi sarjan.

4. Kun olet aukaissut sarjojen näkymän, klikkaa joukkueesi sarjaa esimerkiksi P10:

Valitse joukkueesi sarja esimerkiksi P10.

5. Valitse seuraavaksi ottelu jonka tuloksia olet asettamassa. Paina ottelun kohdalla niin sinulle avautuu kyseisen ottelun näkymä tilastointia varten:

Valitse otteluohjelmasta joukkueesi ottelu, jonka tuloksia olet asettamassa.

6. Voit syöttää tilastoja joko painamalla oikean ylänurkan kolmoispistettä tai painamalla vihreää + merkkiä ottelunaikana.

Paina oikeasta yläkulmasta ikkuna auki jonka jälkeen pääset asettamaan tulokset. Vihreästä +merkistä saat asetettua reaaliaikaisesti pelaajien tilastot.