Seppä Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Uutiset

P13 Muuramen turnaus siirtyy

P13 kausi alkaa 24.9. Vihtavuoren Liikuntahallilla

10.9.2022 pelattavaksi merkitty P13 sarjan turnaus siirtyy myöhemmin pelattavaksi, syynä siirtoon on yo-kirjoituksien vuoksi tulevat rakennustyöt Muuramen Kulttuurikeskuksella.

Sarja P13 | Uutinen | 2.9.2022

P13 sarjan avaus piti alunperin pelata 3.9.2022, tämän perui samalle päivälle tullut koulupäivä. Turnausta siirrettiin viikolla 10.9.2022 jonka joudumme valitettavasti siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan pelattavaksi (lokakuulle). Syynä viimeiseen muutokseen oli että pelipaikalle aletaan rakentamaan yo-kirjoituksia varten paikkoja valmiiksi (saimme informaatiota tänään), joten Muuramen Kulttuurikeskus on estynyt saliltaan. Koska kyseiseen turnaukseen on vähän aikaa, pelipaikkoja on haasteellisen vähän niin tulimme lopputulokseen siirtää turnauksen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan joka on Lokakuussa. P13 sarjan kausi alkaa siis 24.9.2022 Vihtavuoren Liikuntahallissa joka oli alunperin ilmoitettu syyskauden toiseksi turnaukseksi, eli sarjan joukkueet pääsevät pelaamaan vielä syyskuun puolella. Turnauksen ohjelman ja pelipaikan löydät sarjakohtaisilta sivuiltamme.