Seppä Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Uutiset

Keski-suomen Urheilugaala 2023

Tällä kaudella 22-23 mukana on ollut yhteensä 74 eri joukkuetta.

Perjantaina 27.1.2023 pidettiin Keski-Suomen Urheilugaala Scandic Laajavuoressa. Seppä Liiga huomioitiin myös tapahtumassa.

Seppä liiga | Uutinen | 29.1.2023

Perjantaina 27.1.2023 pidettiin Keski-Suomen Urheilugaala Scandic Laajavuoressa. Allekirjoittanut sai kunnian vastaanottaa vuoden 2022 Salibandyn lajin edistämistyön -palkinnon. Tahtoisinkin osaltani jakaa tämän kunnianosoituksen myös teille, koska ilman joukkueiden suurta talkootyötä ei olisi turnauksia missä pelejämme pelattaisiin. Ilman joukkueita ei olisi lapsilla ja nuorilla mahdollisuutta harrastaa salibandya. Ilman suomen erotuomariklubia ei pelit olisi mahdollisia ilman otteluiden tuomarointia. Ja mukana on monta muutakin tekijää, ilman yhteistä panostusta liigamme ei olisi tätä mitä se nyt edustaa. Kahdeksan kuukauden mittaisen kauden aikana on yli tuhat henkilöä aktiivisesti mukana eli olemme tällä mittarilla katsottuna todella suuri keski-suomalainen liikuttaja. Eikä ainoastaan keski-suomalaisten vaan mukana on ollut vuosien aikana ja tälläkin kaudella savon puolelta joukkueita ja pelaajia mukana.

On ollut ilo olla mukana kehittämässä tätä liigaa aina vuodesta 2017 alkaen ja allekirjoittanutta lämmittää se eniten kun näiden vuosien aikana mukaan on tullut todella paljon uusia seuroja, joukkueita ja pelaajia. Ja toivottavasti pelaajille on jäänyt mukavat muistot näistä peleistämme, se on se tärkein asia että ilon ja liikunnan riemun kautta pelataan pelejämme. Jatketaan samalla tiellä myös tulevaisuudessa.

Salibandy terveisin: Tero