Seppä Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Uutiset

Kausi on päättynyt

Kauden 22-23 viimeinen turnaus pelattiin Launtaina Jämsänkoskella sarjassa P14.

Seppä Liigan kausi 22-23 on päättynyt, kiitos kaudesta osallistuneille joukkueille. Ensi kauden haku alkaa kesällä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Seppä liiga | Uutinen | 29.4.2023

Seppä Liigan kaudelle 2022-2023 osallistui 15 eri seurasta yli 70 joukkuetta syyskuun ja huhtikuun väliselle ajalle. Tähän ajanjaksoon mahtui todella paljon riemua, upeita maaleja, hienoja torjuntoja ja salibandyn tuomaa liikunnan iloa ja yhdessä oloa! Kausi oli erittäin onnistunut teidän kanssa ja nyt on aika kiittää menneestä kaudesta teitä: kiitos pelaajille upeista otteluista, joukkueille hyvästä yhteistyöstä, vanhemmille taustavoimista ja turnauksien järjestelyistä, Suomen erotuomariklubille tuomaroinnista, yhteistyökumppaneille Kauppakeskus Seppä, Millog, Sähkötyö Riihinen, Statbeat -mukana olosta ja kaikille teille ketkä olette olleet osana tätä kautta! Nyt on aika vetää hetki happee ennen seuraavan kauden alkua, vielä kerran: kiitos upeasta kaudesta 2022-2023!

Ensi syksynä mennään taas uusien otteluiden merkeissä, ensi kauden haku käynnistyy kesällä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Toivotamme oikein aurinkoista kesää kaikille, nähdään taas Seppä Liigan merkeissä!