Seppä Liiga on Happeen, O2JKL:n ja Suomen Erotuomariklubin ylläpitämä liiga keski-suomen alueen nuorille salibandyn pelaajille.

Uutiset

Haku kevätkaudelle on auki 1.12.2022 asti

Kevätkauden haku on auki. Kevätkausi alkaa tammikuussa 2023.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle on auki 1.12.2022 asti! Hakeminen ei koske syyskaudelle osallistuneita joukkueita. Hakeminen vaatii ensin liittymisen statbeat alustalle jonka jälkeen voitte ilmoittaa joukkueenne tiedot.

Seppä liiga | Uutinen | 1.11.2022

Kevätkauden haku on auki 1.12.2022 asti! Kevään joukkueiden ilmoittautumiset suoritetaan osoitteessa: https://statbeat.com/seppa-liiga-2/ Kevätkauden hinta on 100€ +erotuomariklubin tuomarointikulut.

Uusien joukkueiden täytyy ensin liittyä statbeat alustalle (jos käyttäjällä ei ole statbeatiin tunnuksia entuudestaan), jonka jälkeen joukkueen ilmoittautumisen voi suorittaa yllä olevan linkin kautta. Lisätietoa osallistumisesta löydät sivuiltamme osoitteesta: https://seppaliiga.fi/osallistu/

Syyskaudella pelanneet joukkueet voivat ilmoittaa mahdollisesta kevätkauden perumisesta tai sarjan vaihdoksesta 1.12.2022 asti sähköpostitse: seppaliiga@gmail.com

Tervetuloa mukaan Seppä Liigan kevätkaudelle joka starttaa tammikuussa 2023!